RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

НП на шахті в Донецькій області: з'явилися свіжі дані про постраждалих шахтарів і подію

Частина шахтарів, які постраждали під час викиду метану на одній з шахт шахтоуправління "Покровське" знаходяться в стані, близькому до важкого.

Про це 23 січня повідомив глава Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський.

"Як доповів мені заступник директора департаменту охорони здоров'я ДонОГА Володимир Колесник, стан 4 гірників лікарі оцінюють як середнього ступеня тяжкості, ще четверо перебувають у стані, близькому до важкого", - повідомив він.

Також Жебрівський відзначив, що всі постраждалі перебувають у Краматорському опіковому центрі.

Тим часом на шахті тривають роботи з ліквідації аварії.

"За інформацією, яка надходить від рятувальників до Департаменту розвитку базових галузей економіки, розпочато буріння свердловини №1 з 11 південного конвеєрного штреку блоку 10 у вироблений простір. Безпосередньо у шахті знаходиться 3 відділення ДВГРС, виконуються роботи по охолодженню гірничих виробок у тупику погашення 11 південного конвеєрного штреку блоку 10 пожежними піками із застосуванням картриджів і розчинів "Pyrocool". Виконуються роботи по контролю кількості та складу рудникового повітря та температури, відбір проб. Пробурено 2 м свердловини з 11 південного конвеєрного штреку блоку 10 у вироблений простір", - додав Жебрівський.

Раніше стало відомо про ДТП за участю шахтарської автобуса і автомобіля військових в Донецькій області.