RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Справа "рюкзаків Авакова": суд прийняв важливе рішення по майну екс-заступника голови МВС

Апеляційний суд Києва прийняв рішення зняти арешт з нерухомості екс-заступника міністра внутрішніх справ Сергія Чеботаря, якого Національне антикорупційне бюро України (НАБУ) підозрює у справі про закупівлю рюкзаків для Національної гвардії.

Про це повідомляє "Слово і діло".

"Так, суд зняв арешт з квартири і двох житлових будинків Чеботаря. Однак в результаті повторного розгляду клопотання детективів НАБУ суд може відновити арешт нерухомості", - сказано в повідомленні.

Відзначається, що, мотивуючи рішення, колегія суддів зазначила, що відповідно до ст. 108 КПК України під час судового засідання ведеться журнал судового засідання. Однак в матеріалах кримінальної справи він відсутній як і технічний носій, на якому зафіксовано судове засідання.

Відсутність журналу судового засідання і технічного носія є підставою скасування рішення судді з призначенням нового розгляду в суді першої інстанції.

Як повідомляв "Апостроф", раніше суд вирішив заарештувати частину нерухомості сина міністра внутрішніх справ Арсена Авакова Олександра і колишнього заступника міністра внутрішніх справ Сергія Чеботаря.