RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

У Маріуполі через пісню сталася масова бійка

Сьогодні вночі, близько 3:00 в нічному клубі Маріуполя "Crazy мама" сталася масова бійка за участю охоронця і відвідувачів закладу.

Про це повідомляє 0629.com.ua.

За попередніми даними, сварка переросла в бійку після того, як одній із дівчат не сподобалось, як співає в караоке пісню дівчина з іншої компанії. Сварку дівчат почав розбороняти охоронець, що не сподобалося чоловікові однією з учасниць конфлікту, і він накинувся на охоронця, якого в підсумку відвезли до реанімації з черепно-мозковою травмою та струсом головного мозку.

Всього в результаті сталися постраждали п'ятеро людей. Зокрема, жінка 32 років отримала хімічний опік обох очей і була доставлена в очне відділення медичного закладу.

Крім цього, з закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку 20-річний хлопець був доставлений в лікарню. Ще одна 32-річна відвідувачка нічного клубу з черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку була оглянута медиками на місці.

У поліції з приводу конфлікту заявили наступне: "Всі особи встановлені. Відкрито кримінальну виробництво за ст. 125 "Легкі тілесні ушкодження" КК України. В рамках відкритого кримінального провадження проводиться перевірка. Якщо з'являться нові обставини, кваліфікація може бути змінена".

Як повідомляв "Апостроф", нещодавно в Дніпрі біля нічного клубу молоді люди влаштували масову бійку.