RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

4 травня

3 травня

2 травня

1 травня

30 квітня

Всі новини

Резонансна ДТП в Харкові: стало відомо, хто змусив винуватця прийти з повинною

Винуватець смертельної ДТП в Харкові Тигран Енгібарян прийшов в поліцію з повинною не з власної волі, а за наполяганням вірменської діаспори.

Про це заявив начальник Головного управління Національної поліції України в Харківській області Олег Бех, повідомляє "Depo.Харьков".

За його словами, на даний момент триває проведення всіх необхідних експертиз, призначених в рамках досудового провадження.

"Ми вважаємо, що фігурант винен в зазначеній ДТП, йому офіційно оголошено про підозру, судом обрано запобіжний захід - утримання під вартою без внесення застави, ми також хотіли б подякувати і самій діаспорі, яка допомогла і наполягла зазначеній особі з'явитися в органи попереднього слідства і дати всю необхідну інформацію", - зазначив він.

Крім того, начальник місцевої поліції уточнив, що Енгібарян має українське громадянство і в той же час входить в вірменську діаспору.

Буквально через дві години після того, як винуватець аварії зник, правоохоронці знайшли автомобіль і встановили його господаря. Але на дзвінки він не відповідав.

"Безумовно, Харків місто невелике для того, щоб швидко провести оперативні заходи, знайти людей, які наполягли, щоб він з'явився, відповідав за скоєне перед суспільством", - додав головний правоохоронець області.

При цьому, за його словами, з деякими висновками поспішати рано. Наприклад, зараз встановлюється, на який саме сигнал світлофора переходив дорогу неповнолітній.

"Є запитання до відео, на якому видно світло, ще є комунальне підприємство, яке надає інформацію, є експерти, які дійсно все зроблять для того, щоб суд зміг користуватися не непрямими доказами, а прямими висновками фахівців", - додав Бех.

Як повідомляв "Апостроф", 16 січня близько 15:00 на Салтівському шосе водій автомобіля Toyota на смерть збив 17-річного підлітка. Пізніше мати загиблого зробила емоційну заяву.