RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Напади на жінок у Києві: з'явилися несподівані подробиці

У поліції відкрили кримінальне провадження з кваліфікацією "хуліганство" в зв'язку з серією нападів на жінок в Києві.

"Було відкрито кримінальне провадження за ст. "Хуліганство". Жодна з жінок не була пограбована і не отримала тілесних ушкоджень", - повідомили в ГУ НП Києва.

Такі дії поліції викликали неабиякий скандал. Активісти, які брали участь в затриманні підозрюваного, обурені. Незважаючи на те, що підозрюваного затримали, пізніше його відпустили. А в цей час знаходяться все нові і нові жертви нападів.

"Тільки що зі мною зв'язалися ще двоє людей - 17-річна дівчина, школярка, до якої він приставав, і вчителька, на яку він напав на ганку школи о 17.00. Заяви вони напишуть", - написав у співтоваристві "Турецьке містечко" у Facebook громадський активіст Роман Малко.

Активісти не збираються спускати все «на гальма». За їх словами, якщо найближчим часом заходи не будуть прийняті, то вони масово вийдуть під стіни поліції.

"Ми за поліцію зробили все! Зібралися понад 35 чоловіків, взяли відео, фото, встановили особу, адреса проживання, мало за ручку його не привели в поліцію, а вони його просто взяли і відпустили! Скажу так: якщо до понеділка НЕ буде результату, тоді збереться чоловіча частина містечка та інших районів Києва (думаю, кілька сотень хлопців буде) і тоді підемо до Солом'янського управління поліції або до Центрального управління поліції допомагати їм вивчати закони і вчити працювати, а не відпускати маніяків на свободу, де ходять наші дружини і неповнолітні дівчата", - зазначив Малко.

Як писав Апостроф, раніше в Києві підлітки важко поранили чоловіка, який заступився за кондуктора.