RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

Стікав кров'ю: мережу обурив інцидент з чергою в лікарні Криму

У мережі активно обговорюють новину про те, що в Алушті (окупований Російською Федерацією Крим) молодого чоловіка з відкритою травмою голови, який буквально стікав кров'ю, відправили в загальну чергу до травматолога.

Відповідний пост розміщений на сторінці RoksolanaToday&Крим в Twitter.

"Алушта, медицина. У чергу, с*кіни діти, в чергу! Метастази гавані. Мерзенне особачування, точніше - освинособачування кримчан. Ганебний душевний "сифіліс", - сказано в повідомленні.

Відзначається, що у молодої людини було сильно пошкоджене обличчя і область ока. При цьому медперсонал ніяк не відреагував на прохання прийняти хлопця. Таким чином він простояв під кабінетом з папірцями в руках.

"Найстрашніше те, що деякі люди, які сиділи в черзі, обурювалися, як це він без черги пройде. Вони ж теж стоять, встали біля дверей, щоб не пропускати. Ау, народ, що з вами? Хлопчина забився в куточок і стояв, кров руками витираючи", - розповіли кримчани.

Як повідомляв "Апостроф", лікаря і фельдшера бригади швидкої допомоги в Одесі, які прибули у вівторок, 16 січня, в нетверезому стані на виклик і не надали допомоги чоловікові, звільнили.