RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

На півдні України сталася серйозна аварія з автобусом і вантажівкою: опубліковані фото і відео

У неділю, 4 лютого, увечері в районі 200-го кілометра автодороги Одеса-Мелітополь-Новоазовськ в Херсонській області вантажний автомобіль "ДАФ" протаранив автобус "Еталон", в якому перебували 19 пасажирів.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції в Херсонській області.

Відзначається, що повідомлення про ДТП надійшло правоохоронцям о 20:40.

"Зі слів водія автобуса, під час руху заглох двигун, тому він зупинив транспортний засіб. У цей час ззаду рухалася вантажівка. За словами її водія, на відстані близько 15 метрів він побачив на своєму шляху автобус. Загальмувати вже не було часу, тому відбулося зіткнення", - сказано в повідомленні.

У результаті аварії пасажири автобуса були доставлені в медичні установи обласного центру. Зараз встановлюється ступінь отриманих громадянами тілесних ушкоджень.

Попередня правова кваліфікація події - ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами".

Як заявила спікер обласної поліції Ірина Атаманенко, в результаті ДТП були госпіталізовані 7 людей.

"Іншим (потерпілим, - ред.) надано медичну допомогу. Травми різного ступеня тяжкості - це і струс головного мозку, черепно-мозкові травми, переломи. Одна людина зараз перебуває в реанімації. На даний момент винуватця ще не встановлено, призначено автотехнічні та транспортно -трасологічні експертизи, згідно з якими буде відомо, хто винуватець ДТП", - сказала вона в коментарі телеканалу "112 Україна".

Фото: favoritekherson.co

Як повідомляв "Апостроф", раніше в автомобільній аварії в селі Підпечери Івано-Франківської області загинули звукорежисер телеканалу "Лтава" Петро Сливка і його дружина Олена Байрак.