RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Мережу здивувала історія порятунку дітей в Одесі жорстоким вбивцею: опубліковані фото

У мережі активно обговорюють новину про те, що в Одесі колишній кримінальник врятував дітей з притону.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила співробітниця патрульної поліції Зоя Мельник.

За її словами, про дітей чоловік дізнався з листування, яке почав, ще перебуваючи у в'язниці, а коли вийшов на свободу, то відразу повідомив про те, що відбувається, правоохоронцям.

У квартиру терміново навідалися поліцейські. Там всюди лежали люди в наркотичному або алкогольному сп'янінні. Підлога була закидана пляшками з-під спиртного, недопалками, сміттям. Скрізь були калюжі крові.

Уточнюється, що за дітьми доглядала "няня", яка була абсолютно п'яна і в неадекватному стані. Вона заявила, що вранці один з її товаришів по чарці намагався покінчити життя самогубством і порізав собі вени. Потім його забрала швидка.

Мельник додала, що дітей кинула їх мати. У них навіть не було ніякого одягу, а у одного хлопчика на нозі була стара рана, яка загнилася.

"Квартира - справжнісінький притон - сморід, бруд. Діти - три хлопчика, віком 1,5, 2,5 і 4 роки. Брудні, голодні, босі, в квартирі жодної іграшки. Такого я ще не бачила ніколи - жодного поганого плюшевого ведмедика. 6-й поверх, відкриті вікна на балконі, мотлох як ніби спеціально склали так, щоб дитині було зручно поглянути в вікно і... У квартирі з їжі - вже зіпсований "суп" з води і макаронів", - зазначила вона .

У даний час діти перебувають в Будинку дитини, вони здорові і отримують все необхідне.

При цьому чоловік, який врятував дітей, відсидів десять років за вбивство з особливою жорстокістю - він відрізав людині голову.

"Ось як, дегенерати пройняли навіть вбивцю-психопата з в'язниці ...", "У цьому кублі тільки чувак, який відрізав голову, нормальний, мабуть", "Оце так. Маніяк-вбивця адекватніший сусідів. Справді, світ нескінченно багатогранний", - пишуть в інтернеті.

Як повідомляв "Апостроф", раніше влада розповіла про героя, який врятував 15 дітей під час пожежі в одеському таборі "Вікторія".