RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

З України видворили грузинського "злодія в законі": опубліковано фото

Співробітники правоохоронних органів у Києві затримали на проспекті Глушкова громадянина Грузії, "злодія в законі" на прізвисько "Гега Озургетський" і видворили його з України із забороною в'їзду на три роки.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління (ГУ) Національної поліції.

"Він - 42-річний уродженець Грузії, проживає в Греції, де його "коронували" в 2014 році. На територію України приїхав у 2017 році в Одесу, незабаром перебрався в столицю. До речі, паспорт громадянина України йому видали в грудні 2013 року в місті Луганськ, тому ми перевіряємо цю інформацію", - заявив начальник ГУ Нацполіції в Києві Андрій Крищенко.

Крім того, оперативники дізналися, що "Гега Озургетський" мав намір встановити і розширювати свій вплив на кримінальні процеси в регіонах, об'єднувати діяльність окремих організованих груп для посилення їх злочинної діяльності, виконувати загальні організаційно-розпорядчі функції з організації їх діяльності.

Також в його плани входило проведення та безпосередня участь у кримінальних "сходках" "керівників" злочинного світу для вирішення основних питань щодо перерозподілу сфер впливу.

У поліції додали, що "Гега Озургетський" намагався залучити до протиправної діяльності якомога більше молоді, щоб зберегти і розвивати кримінальні традиції.

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Як повідомляв "Апостроф", раніше з України видворили 35-річного "злодія в законі" з Грузії.