RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

Екс-регіонал відзначився грубою поведінкою з журналістами в Раді: опубліковані відео

У середу, 7 лютого, колишній регіонал, депутат Верховної Ради України Олександр Пономарьов ("Воля народу") в кулуарах парламенту відібрав телефони у двох журналістів.

Про це повідомляє censor.net.ua.

Відзначається, що інцидент стався, коли Пономарьов лаявся з іншим депутатом Сергієм Соболєвим (той з трибуни звинуватив його в причетності до шкідництва в армії). Журналісти були поруч і намагалися знімати сварку на телефон.

Так, після розмови з Соболєвим Пономарьов почав лаятися з журналістами і звинувачувати їх у тому, що вони нібито підглядають за приватною бесідою.

"У якийсь момент (Пономарьов, - ред.) вихопив мобільний телефон з рук парламентського кореспондента, на камеру якого він вів запис коментаря нардепа, і поклав собі в кишеню, заявивши, що віддасть його, "коли вийдемо на вулицю і там поговоримо". Після настійних вимог повернути телефон Пономарьов заявив, що взагалі його не брав", - сказано в повідомленні.

Потім депутат вихопив телефон у іншого журналіста. Далі Пономарьов забрав одяг в гардеробі і попрямував до виходу.

"Я не сяду, не переживайте. Ви сядете. Будете відповідати. Я не знаю, де ваш телефон", - сказав журналістам депутат, намагаючись вихопити і третій мобільний телефон з рук журналіста.

У підсумку після сперечань з журналістами Пономарьов вийняв з кишені обидва телефони і повернув їх журналістам.

Уточнюється, що редакція видання розцінює вчинок Пономарьова як перешкоджання журналістській діяльності та вважає це підставою для відкриття кримінального провадження.

Як повідомляв "Апостроф", раніше російські пропагандисти вирішили перекрутити історію з побиттям журналіста НТВ у прямому ефірі на день ВДВ і виставити дебошира українцем.