RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Ніхто не прийшов на допомогу: мережу обурив інцидент з жорстоким побиттям жінки в Києві

У мережі активно обговорюють новину про те, що в Києві чоловік побив свою дружину прямо на очах у перехожих, при цьому ніхто зі свідків інциденту не намагався їй допомогти.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила журналістка Марія Семенченко.

За її словами, чоловік погрожував вбити жінку і намагався засунути її в сміттєвий бак.

"У самому центрі двору чоловік ламає руки жінці. Вона, добре одягнена, з зачіскою, несамовито кричить і питає: "За що? Що я тобі зробила?". Мужик, назвемо його у*обище, під два метри, з абсолютно божевільними очима, великий і страшний, майстерно заламує їй руки, мовчки, тягає її, штовхає, намагається запхати в великий сміттєвий бак", - розповів журналістка.

Вона підкреслила, що ніхто з перехожих не зреагував на ситуацію, навіть чоловік, який вигулював бійцівського собаку. Тоді журналістка вирішила сама втрутитися.

"Залиште людину в спокої, інакше я викликаю поліцію". І так кілька разів. Голос спокійний, тому що мені ще не страшно. "Чуєш, іди на х*й, це моя дружина, що хочу, те й роблю, хочу взагалі можу її вбити", - заявив чоловік.

Після цього він відпустив свою дружину і почав погрожувати журналістці. Жінка зазначила, що їй стало дійсно страшно за своє життя, проте допомогти їй ніхто не намагався. Сховавшись за гаражами, вона викликала поліцію.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі розповіли про жорстоке побиття компанії молодих людей на Хрещатику.