RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

У Львові під час рейду поліцейських помер чоловік: з'явилися подробиці і відео

Під час нічної перевірки співробітниками поліції у Львові салонів ігрових автоматів помер чоловік.

Про це повідомляє 24tv.ua.

Відзначається, що на відео з камер спостереження видно, як молода людина в кепці заходить в приміщення салону ігрових автоматів. Через кілька хвилин туди ж прямує група правоохоронців у бронежилетах.

Крім того, є кадри, на яких зафіксовано, як правоохоронці перевіряють відвідувачів грального закладу.

Чоловік у чорній куртці під час обшуку витягує якийсь предмет і намагається запхати в рот. Поліцейські відразу починають скручувати хлопця, кладучи на землю. Боротьба триває більше десяти хвилин, після чого його під руки виводять на вулицю і той непритомніє. Незабаром молода людина помирає. Батьки хлопця шоковані тим, що сталося, кажуть, їх сина просто вбили.

"Веселий, здоровий, нормальний чоловік вийшов з дому і додому не повернувся. Чому вони йому не наділи наручники, не завезли його в райвідділ, чому вони його там били, хто їм дав право бити мою дитину. На мою думку, його забили, і ніхто не має права забирати життя, яку дала йому я", - сказала мати загиблого Наталія Клим.

У патрульній поліції запевняють, що це була звичайне нічне відпрацювання. Кажуть, ця людина вела себе підозріло. А коли після детального обшуку чоловік намагався проковтнути невідомий предмет, правоохоронці почали запобігати цьому силою.

"Намагалися відкрити рот і розщепити щелепи, і є такий прийом - треба натиснути під ніс і натиснути на щоку - тоді людина відкриває рот. Зробити це не вдалося", - сказав начальник Управління патрульної поліції Львівщини Роман Пилипенко.

Вже на вулиці, біля грального закладу, чоловік помер на руках поліцейських. Що стало причиною смерті, повинен визначити ряд експертиз. У попередньому висновку, який надали батькам, зазначено, що смерть наступила в результаті асфіксії - задухи стороннім предметом. Батьки відзначають - на тілі сина безліч слідів побиття, синці від наручників і навіть зламаний ніс.

За фактом смерті прокуратура відкрила кримінальне провадження за статтею про умисне вбивство, скоєне за попередньою змовою групою осіб. Санкція цієї статті передбачає ув'язнення від 10 до 15 років.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Кіровоградській області демобілізований учасник АТО повісився після візиту в районний відділ поліції.