RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Кімната тортур: мережу жахнули фотографії дитячої лікарні в Запоріжжі

В інтернеті активно обговорюють фотографії Запорізької клінічної дитячої обласної лікарні, на яких зафіксовано жахливий стан палат і самої будівлі.

Відповідні знімки на своїй сторінці в Facebook розмістила Катерина Дейдей.

За її словами, у відділенні хірургії немає ремонту років 20, бруд, повна антисанітарія.

"Співробітники (лікарні, - ред.) з хамським ставленням починають зустрічати вас з приймального покою, огляд проходить без рукавичок, без обробки рук дезінфікуючими засобами! Анестезіолог, якому було поставлено запитання, що будуть колоти моїй дитині під загальним наркозом, відповів, що не зобов'язаний мені звітувати!" - написала Дейдей.

Вона додала, що прибирання палат хімією проводиться в присутності маленьких пацієнтів, а стан туалетів жахливий.

"Сміття, що вивалюється з відер, води в бочках немає, крани течуть, двері, вікна - все в несправному стані..! Вид з вікна не для людей зі слабкими нервами - відра, ганчірки, сміття в пакетах, що не виноситься! У палатах на стелях фарба з побілкою ось-ось впаде тобі на голову, несправні розетки, люстри 30-х років випуску з однією тьмяною лампочкою. Перебуваючи в палаті, відчуття того, що ти потрапив в кімнату тортур! Холоднеча страшна!" - додала автор посту.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в інтернеті оприлюднили моторошні фотографії лікарні в місті Курахово під тимчасово окупованим Донецьком.