RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

У Росії зазнав аварії літак Ан-148

Під Москвою зазнав аварії пасажирський літак Ан-148.

Про це йдеться в повідомленні Telegram-каналу Mash.

"Екстрені служби перевіряють інформацію про аварію пасажирського літака в Підмосков'ї. За деякими даними, трагедія могла статися в Раменському районі Мособласті. Попередньо, мова йде про зниклий з екранів радарів літак Ан-148", - йдеться в повідомленні.

Також наголошується, що літак вилетів з аеропорту Домодєдово сьогодні о 14:21. За деякими даними, через 7 хвилин після зльоту в 14:28 він пропав з екранів радарів і перестав відслідковуватися диспетчерами. На даний момент ніякої інформації про дану подію не надходило.

За інформацією Інтерфакс, літак виконував рейс з Москви в Орськ і належав "Саратовським авіалініям". На борту Ан-148 перебував 71 людина - 65 пасажирів і шість членів екіпажу.

За даними деяких джерел, літак міг бути вантажним і на його борту знаходився тільки екіпаж. Уламки були виявлені. Подробиці встановлюються.

Як повідомляв "Апостроф", Росія не передає уламки літака Ту-154М, що при катастрофі якого під Смоленськом загинув президент Лех Качинський, так як в Польщі не закінчилося розслідування.