RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

В Одесі автоугонщики при спробі втекти від поліції влаштували ДТП з переворотом: опубліковані фото

13 лютого в Одесі троє автовикрадачів, один з яких виявився "злодієм в законі" Заза Кацадзе, тікаючи від поліції, потрапили в "голлівудське" ДТП: автомобіль перекинувся на дах.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав начальник Головного управління Національної поліції в Одеській області Дмитро Головін.

"Під час патрулювання міста екіпаж поліції помічає, як двоє невідомих взламують автомобіль, припаркований біля АЗС. Патрульні намагаються заблокувати злочинців, але автомобіль, де знаходиться третій співучасник, здійснює зіткнення з поліцією, і всі троє злочинців намагаються втекти з місця події. Починається гонитва. Незабаром, після недовгого переслідування, автомобіль злочинців стикається з перешкодою і перевертається на розі вулиць Чугаєвської і Бригадної. Двоє бандитів встигають втекти з місця аварії, а третій не встигає", - повідомив він.

Затриманим виявився 38-річний "злодій в законі" Заза Кацадзе, в злодійських колах більш відомий як "Заза".

"Як то кажуть, передавав злодійські традиції особистим прикладом. А ще мав у планах "кришувати" "барсетників" Одеської області. Але недовго музика грала, затриманий за ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України. Решта двоє - на підході", - додав головний правоохоронець Одеської області.

Як повідомляв "Апостроф", раніше на селищі Котовського в Одесі бензовоз протаранив кілька припаркованих вздовж проїзду автомобілів і влетів в магазин.