RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Не доїхав додому: стало відомо про дивну загибель бійця АТО

У Вінницькій області за дивних обставин по дорозі додому загинув командир взводу 9 окремого батальйону "Вінниця" 59-ї окремої мотопіхотної бригади ЗСУ сержант Василь Семченко.

Про це повідомляє УНІАН.

Будинок Семченка знаходиться в селі Метановка Вінницької області. 6 лютого військовий виїхав з пункту постійної дислокації частини в Кодимі Одеської області на таксі додому. Але пункту призначення він так і не досяг.

Вранці наступного дня тіло Семченка виявили в 15 кілометрах від його будинку, на березі річки Південний Буг в селі Красносілка Бершадського району Вінницької області. Чоловік лежав у воді долілиць. Поруч з ним сидів його пес.

На тілі АТОшника не виявлені сліди насильства. В його легенях була вода. Так як явних слідів насильства немає, в поліції за фактом смерті Семченка відкрили кримінальне провадження по ст. 115 КК України (умисне вбивство) з додатковою кваліфікацією "природна смерть".

На момент смерті Семченку було 50 років. Його поховали в рідному селі. У загиблого залишилася 27-річна дочка.

Як повідомляв "Апостроф", поліція затримала підозрюваного у вбивстві бійця АТО, бійця 11-го батальйону "Київська Русь" Руслана Яцюка в Броварах.