RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Після рішення по Трухановому невідомий сокирою розбив десятки машин у дворі Солом'янського суду: опубліковані фото

Після рішення Солом'янського районного суду по меру Одеси Геннадію Труханову невідомий розбив сокирою десятки автомобілів, припаркованих на території суду.

Про це повідомляє sud.ua.

Так, близько 14:00 в п'ятницю, 16 лютого, на автостоянці біля приміщення суду на вулиці Шутова з'явився невідомий громадянин з сокирою в руці, який став трощити машини.

"Зловмисник планомірно, рухаючись проти годинникової стрілки, сокирою почав вибивати скло, пробивати капоти і повністю виламувати дзеркала. Постраждало 15 автомобілів, які належать в основному суддям і працівникам апарату суду", - заявило джерело видання.

Уточнюється, що одна з суддів почула шум і виглянула у вікно. На її крик зловмисник не реагував. Тоді суддя покликала на допомогу конвой, який перебував у приміщенні суду. Охоронці вибігли на вулицю, їм вдалося затримати зловмисника.

"Тепер він перебуває в місцевому відділенні поліції і дає свідчення. У суді чекають внесення відомостей про дану подію в Єдиний реєстр досудових розслідувань і клопотання прокурора про обрання зловмиснику запобіжного заходу", - сказано в повідомленні.

Після цього інциденту на місце події прибув підрозділ Національної гвардії. Суд узятий під посилену охорону.

Фото: sud.ua

Як повідомляв "Апостроф", раніше слідом за мером Одеси Геннадієм Трухановим суд відпустив на поруки його заступника Павла Вугельмана, який є фігурантом тієї ж справи.