RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Сили АТО понесли втрату на Донбасі: з'явилися дані про загиблого бійця

У Чернігівському обласному військовому комісаріаті уточнили інформацію про військовослужбовця, що загинув в зоні АТО на Донбасі 19 лютого.

Про це повідомляється на сторінці комісаріату в Facebook.

"19.02.18 під час обстрілу російсько-терористичних бандформувань в Донецькій області, загинув сержант Єгоров Валерій Ігорович, 1989 р.н., військовослужбовець військової служби за контрактом, командир розвідувального відділення розвідувального взводу 57-ї бригади ..." - йдеться у повідомленні.

Відомо, що 28-річний боєць народився 17 грудня в Прилуках Чернігівської області. У 2008 році закінчив Прилуцький гуманітарно-педагогічний коледж і отримав спеціальність "педагог-організатор". Через шість років отримав диплом Національного педагогічного університету ім. Драгоманова.

25 грудня 2015 року в третій раз підписав контракт на проходження військової служби. А 19 лютого 2018 року під час виконання бойового завдання, група сержанта Єгорова потрапила під обстріл з АГС-17 і від отриманого поранення він помер. У бійця залишилися батько, мати і старший брат.

Відзначимо, що за повідомленням прес-центру штабу АТО, від початку доби 19 лютого бойовики 9 разів обстрілювали позиції українських військовослужбовців. В результаті обстрілу загинув один український військовий, ще один військовослужбовець отримав поранення, і ще один - бойову травму. Крім того, під час виконання бойового завдання, в результаті підриву на невідомому вибуховому пристрої, поранення отримали ще двоє українських військових.

Як повідомляв "Апостроф", в результаті обстрілу бойовиків на Донбасі 15 лютого загинув один український військовослужбовець.