RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Водолази продовжують шукати труп іноземної студентки, яка зістрибнула з мосту в Києві: опубліковано фото

Станом на середу, 21 лютого, рятувальники продовжують шукати труп студентки 1-го курсу Національного медичного університету імені О. О. Богомольця з Туркменістану Мукаддас Насирлаєвої, яка раніше вчинила самогубство.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) України в Києві.

"Рятувальники продовжують пошукові роботи дівчини, яка стрибнула з моста Патона. 20 лютого рятувальниками обстежено 21 га акваторії річки Дніпро. Для пошуку дівчини залучено водолазів аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС України в Києві, водолазів КМДА і рятувальників мобільного рятувального центру ДСНС України" , - сказано в повідомленні.

Відзначається, що з початку пошукових робіт водолазами обстежено 121,7 га акваторії річки Дніпро.

У даний час водолази обстежують Дніпро в районі вул. Садової, 120 до острова Водників. Візуальний пошук проводиться двома групами від Дарницького до Південного мосту. Пошукові роботи триватимуть протягом світлового дня.

Як повідомляв "Апостроф", за фактом загибелі Мукаддас Насирлаєвої прокуратура відкрила кримінальну справу за ч. 1 ст. 120 КК України (доведення до самогубства).