RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Стало відомо про загибель бійця ЗСУ: перші подробиці

У середу, 21 лютого, в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі загинув один український військовослужбовець у результаті необережного поводження зі зброєю.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє прес-центр штабу АТО.

Крім того, троє українських захисників були поранені, ще один отримав бойові травми в результаті ворожих обстрілів.

"На луганському напрямку противник застосував 122-мм артилерію, міномети різних калібрів і озброєння БМП по наших опорних пунктах поблизу Троїцького. З мінометів калібру 82 мм окупанти вели вогонь біля Кримського, Новоалександрівки і Катеринівки. З гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї загарбники обстрілювали захисників Луганського, Залізного і Новолуганського, а захисників Майорська - з зенітної установки. З стрілецької зброї загарбники провокували наших воїнів неподалік Зайцевого", - відзначили в штабі.

Уточнюється, що на донецькому напрямку ворог з мінометів калібру 120 і 82 мм і гранатометів вів вогонь біля Водяного та Лебединського. Зі стрілецької зброї противник обстрілював українські позиції в районі Авдіївки.

Загалом за минулу добу ворог провів 20 прицільних обстрілів українських військових у зоні АТО.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі розкрили нові резонансні деталі загибелі військового медика в зоні АТО і показали її фото.