RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Втратила ногу в АТО, але служить: мережу вразила історія і фото української військової

Користувачів інтернету вразила історія української військової Ольги Бенди, яка отримала важке поранення під час ворожого обстрілу в районі Авдіївки в травні минулого року.

Про це повідомляє sprotyv.info.

Відзначається, що жінці осколком снаряда фактично розтрощило ногу. Кінцівку довелося ампутувати. Однак Бенда не втрачає оптимізму: вона і далі служить в армії і готується до участі в "Іграх нескорених".

У військової є син, йому три рочки, він ходить в садок.

"Зі своєю новою ногою - сучасним протезом, Ольга живе зовсім недовго. Однак, дивлячись на її впевнену ходу, цього не скажеш. Жінка відразу ж після поранення зрозуміла: життя не закінчується, тому потрібно діяти. Вирішила почати з найбільш важливого: швидше знову встати на ноги", - сказано в повідомленні.

Уточнюється, що два місяці тому Ольга перевелася на службу до столичного військкомату. Після поранення вона категорично не хотіла йти з армії.

Весь час жінку підтримував її коханий Олексій, військовослужбовець 72-ї бригади. Вони почали зустрічатися до поранення, і сьогодні закохані разом. Трохи більше місяця тому вони узаконили стосунки.

Фото: sprotyv.info

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі розкрили нові резонансні деталі загибелі військового медика в зоні АТО і показали її фото.