RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Шахрайка і наркоманка: в мережі викрили нову "героїню" бойовиків ДНР

"Героїня" бойовиків так званої Донецької народної республіки ("ДНР") Світлана Акімченкова, звільнена в ході обміну полоненими в грудні 2017 року, виявилася шахрайкою і наркоманкою.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив журналіст Денис Казанський.

"Із звільненої дівчини в Донецьку пропаганда тут же почала ліпити героїню-мученицю. У хід пішов звичайний в таких випадках набір штампів про несправедливі переслідування і страшні тортури в полоні. Акімченкову стали кликати на ефіри сепаратистських телеканалів, написали про неї кілька жахливих статей", - зазначив він.

За словами журналіста, в статті "Комсомольської правди" розповідалося про те, як донеччани в єдиному пориві кинулися допомагати колишній "ув'язненій фашистів". Зокрема, на "допомогу" Світлані прийшла прихильниця "ДНР" Вікторія Іванова. Однак щось пішло не так.

Через місяць після виходу статті Світлана Іванова повідомила, що більше не хоче допомагати Акімченковій, тому що "героїня Новоросії" виявилася шахрайкою і наркоманкою.

"Світлана вживає амфетамін, є свідки того, як купувала, як вживала, причому, робила це прямо в публічному місці громадського харчування, мабуть, було не під силу. Моєму синові вона особисто розповідала про те, що вживала наркотики і до СІЗО. Але підтвердження цьому я знайшла набагато пізніше, відреклася я від неї тому, що бачила куди і на що йдуть ваші кровні: таксі, ресторани, салон, манікюр, коханець в профілакторії, якому Світлана накривала галявини за ваш рахунок. А її залежність від наркоти - це остання крапля" , - заявила Іванова.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Казанський пояснив нові страшилки бойовиків "ДНР"-"ЛНР" про Україну.