RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

У Житомирі розгорівся скандал навколо відмови водія маршрутки везти ветерана АТО: опубліковано фото

У Житомирі відбувся конфлікт між водієм автобуса Ємільчине - Житомир і ветераном АТО. Причиною стала відмова водія спочатку везти чоловіка безкоштовно по посвідченню учасника бойових дій, а також відмова видати квиток після оплати проїзду.

Про це в Facebook повідомив колишній боєць АТО Віталій Кравченко.

"Автобус Ємільчине - Житомир, посадка в Новоград-Волинському на зелених в 6 ранку, по УБД відмовив провести, заплатив попросив квиток видати, у відповідь кинув шматок незрозумілого папірця ... Попросив заповнити у відповідь доїдемо до Житомира я тобі дам квиток тому що за кермом незручно", - пише Кравченко.

Коли автобус приїхав до Житомира, водій відмовився видавати нормальний квиток. При цьому він заявив, що зупинки, на якій ветеран АТО сідав в автобус, немає, а квиток можна отримати тільки при посадці в транспорт на автовокзалі.

Відзначимо, що зупинка "Зелені", на якій сіл в автобус Кравченко, знаходиться на виїзді з міста Новоград-Волинський. Маршрутки на Житомир і на Київ роблять зупинку в цьому місці.

Як повідомляв "Апостроф", під Києвом ветерани АТО провчили водія маршрутки, який відмовився везти сина загиблого на Донбасі українського бійця.