RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

В окупованому Криму сталася серйозна НП з ліфтом, є загиблі: фото і відео

У п'ятницю, 2 березня, в Сімферополі (окупований Російською Федерацією Крим) в багатоквартирному будинку по вулиці Балаклавська, 81 обірвався ліфт, в якому перебувала жінка з дитиною.

Про це повідомляє primechaniya.ru.

Відзначається, що мати з піврічним немовлям загинули. Жінці було 38 років.

"Ми живемо на 9-му поверсі. Наташа з Вовою вийшли на прогулянку. Через кілька хвилин дружина зателефонувала мені з ліфта. Кричить у трубку, що нашого малюка в живих немає! Сльози, істерика. Нашому синові всього півроку. Я нічого не зрозумів, що сталося, і побіг до них", - розповів чоловік загиблої Олег.

За його словами, ліфт застряг між третім і четвертим поверхами. На допомогу його дружині і дитині прибігли чоловіки, звідкись притягли лом - хотіли допомогти відкрити двері, але ліфт немов сказився.

"Дружина намагалася вийти з малюком, але коляска застрягла в отворі. Виходить, і коляска, і дружина стояли в отворі - між самим ліфтом і майданчиком. І в цей момент ліфт різко смикнувся і поїхав вниз. Він смикався - вниз і вгору. Спочатку розчавило сина, а потім і дружину! Не можу повірити, що їх вже немає в живих", - додав батько.

Уточнюється, що сім'я виховувала трьох дітей, старшій дочці 16 років.

У даний час територія будинку оточена, працюють медики і правоохоронці.

Фото: primechaniya.ru

Як повідомляв "Апостроф", раніше в місті Раменське (Росія) в багатоквартирному житловому будинку сталася велика пожежа, жертвами якої стали двоє людей.