RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

В Україні розповіли, хто і як може використати Вакарчука на виборах

Лідера групи "Океан Ельзи" Святослава Вакарчука може просувати олігарх Віктор Пінчук для розмивання електорату лібералів у допомогу Банковій.

Про це "Апострофу" заявив політолог Ігор Петренко.

"Як самостійного гравця його (Вакарчука, - ред.) навряд чи хтось розглядає. Плюс він (Пінчук, - ред.) буде проштовхувати своїх депутатів по мажоритарці", - сказав він.

Уточнюється, що про відомого своєю прозахідною позицією Віктора Пінчука співрозмовники найчастіше говорять одне: багатовекторність. Тобто олігарх буде підтримувати багато команд і багатьох політиків.

"Пінчук однозначно буде підтримувати депутатське об'єднання єврооптимістів. До речі, він такий не один, їх може підтримати і бізнесмен Василь Хмельницький. А взагалі Пінчук "темна конячка", він буде ставити як на умовно нових політиків, так і підтримувати нинішню владу і президента . Крім того, він в результаті може підтримати Тимошенко (лідера партії "Батьківщина" Юлію Тимошенко, - ред.) і її політсилу теж", - сказав один з позафракційних депутатів.

Більше читайте в матеріалі "Апострофа": Порошенко розколов олігархів: на кого зроблять ставки Коломойський, Ахметов і кум Путіна.