RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

24 квітня

23 квітня

22 квітня

Всі новини

Стало відомо про серйозну НП з кораблем, що плив у Росію: опубліковані фото

У четвер, 8 березня, вантажне судно під прапором Панами, яке прямує в Санкт-Петербург (Російська Федерація), терпить лихо на захід від острова Гогланд, в міжнародних водах Фінської затоки.

Про це повідомляє прикордонна охорона Фінляндії.

"Служба морських рятувальників Гельсінкі о 12:41 (13:41 мск) отримала сигнал, що в машинному відділенні вантажного корабля, який прямує в Санкт-Петербург, є вода. За останніми даними, рівень води близько шести метрів. На борту вантажного судна 22 людини, їм нічого не загрожує. Приміщення задраїли. Небезпеки затоплення судна немає", - сказано в повідомленні.

Уточнюється, що прикордонна охорона готова при необхідності швидко евакуювати людей з корабля. Так, до суховантажу направляються криголам Arctic Oy Nordica, що перебуває неподалік, і катер берегової охорони Turva.

У даний час ситуація на кораблі залишається стабільною. Судновласник направив до суховантажу буксир для безпечного переміщення корабля в гавань. Прикордонники підтримують зв'язок з екіпажем.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в акваторію Чорного моря зайшов американський корабель-док USS Oak Hill LSD-51 Військово-морських сил США.