RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

У Києві водій з рушницею поставив на місце автохама: опубліковані фото

У Києві на вулиці Госпітальній водій з рушницею вирішив поставити на місце автохама, який рухався по зустрічній смузі і заважав проїзду.

Фото водія опубліковано на сторінці спільноти dtp.kiev.ua в Facebook.

Спочатку були невідомі деталі події.

"Просимо патрульну поліцію, куди було звернення по лінії 102.відповідним чином розібратися в ситуації... Побачите на дорозі - тримайтесь подалі. Головне щоб на АТОшника з кулеметом не нарватися", - говорилося в повідомленні.

Пізніше з'явилося пояснення самого водія.

"Я, керуючи своїм службовим автомобілем Мерседес, рухався в своїй смузі по вул. Госпітальній. На зустріч мені, по МОЇЙ СМУЗІ РУХУ вилетів позашляховик Вольво, перегородивши мені проїзд. На моє прохання пропустити мене по МОЇЙ СМУЗІ РУХУ відповіли відмовою. Я не їжджу по зустрічній, я не паркуюся на тротуарах. Але я ненавиджу хамів і бидло... Якщо в нашій країні єдиний аргумент осадити хама це помпова рушниця - значить так цьому і бути. Вольво здало назад, знімаючи мене на мобільний і зіпсувавши запах в салоні. я не кажу , що я на 100% правий, але поклавши руку на серце, ви не втомилися? Від виродків, які їдуть по вашій смузі руху? Від виродків, що паркуються де ЇМ зручно?", - пояснив водій.

Як повідомляв "Апостроф", на території ярмарку на Троєщині в Києві автохам влаштував бійку з перехожим, яка ледь не закінчилася стріляниною.