RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Асфальт зійшов разом зі снігом: в мережі обурилися через жахливий стан дороги Київ-Одеса і показали фото

У соціальних мережах в черговий раз обурилися станом українських доріг, приводом стала публікація фотографій дорожнього покриття на трасі Київ-Одеса.

Фото опублікувала журналістка Марія Цатурян на своїй сторінці в Facebook.

На них зафіксовано стан траси в 100 км від Умані. Журналістка зазначає, що ще в листопаді ям не було.

"У мене питання - чому в ЄС дороги будують на 10 років і вони витримують погодні умови, а у нас з кожним снігом сходить асфальт?" - задається питанням Цатурян.

"По всій країні майже всюди так. А траса "Кривий Ріг-Миколаїв" яка симпатична, особливо, в районі Башмачкі. І так останні 15-20 років", - відповідає їй користувач Іван Красиков.

Деяких користувачів вітчизняні дороги вже довели до відчаю: "Маша, ти забула де ти живеш? Тут ніколи нічого вже не буде", - пише користувачка Ольга Ярошенко.

Втім, інші помічають, що в Україні дороги теж вміють робити добре, було б бажання: "Дорога біля Димера тримається в ідеальному стані вже років 8. До цього і після - суцільний жах. Я до того, що у нас коли дружать з совістю, то все відмінно ", - зауважує Вікторія Яковлєва.

Нагадаємо, не так давно в мережі було опубліковано відео, на якому зафіксовано жахливий стан однієї з доріг на Західній Україні.