RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

На Волині група підлітків жорстоко побила бійця АТО

У четвер, 8 березня, ввечері в Нововолинську група підлітків напала на бійця Збройних сил України (ЗСУ), який служить у 128-й бригаді і повернувся у відпустку із зони антитерористичної операції (АТО) на Донбасі, і жорстоко побила його.

Про це повідомляє видання "Радар".

Відзначається, що чоловіка продовжували бити навіть тоді, коли він впав.

"Малолітки хизувалися, що відкинулись з зони. Підійшли до бійця втрьох, попросили цигарку і запитали, хто він по життю. Він сказав: "Яка вам х** різниця". Після цього вони почали його бити", - розповів очевидець.

За його словами, спочатку підлітки били військового втрьох, а потім до них приєдналися інші - всього вісім осіб.

"Бійцеві за 30, а їм по 16-18 років. З бійцем було двоє хлопців, дісталося і їм. Вони говорили: "Не бийте його, він тільки з АТО приїхав". А один з тих відповів: "Я сам сьогодні з зони відкинувся", - додав очевидець.

Він уточнив, що після бійки боєць "сяк-так підвівся і пішов додому". У поліцію потерпілі не зверталися тому, що військовослужбовцю 9 березня потрібно було повертатися на Донбас, а оформлення справи поліцією зайняло б багато часу.

Згодом в Нововолинському відділенні поліції журналістам розповіли, що один з потерпілих звернувся за медичною допомогою. Лікарі повідомили поліції. Правоохоронці одразу прибули в лікарню і опитали побитого.

Черговий в обласному управлінні поліції сказав, що громадяни ввечері телефонували на 102 щодо бійки на бульварі Шевченка в Нововолинську.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Києві побили ветерана АТО, активіста, лідера організації "Новий вогонь" Дмитра Різниченка.