Мережу вразили фото і відео жахливого стану доріг в Україні

Користувачі шоковані станом українських доріг, з огляду на те рекордну кількість коштів, що виділяється щороку на їх ремонт.

Про це пишуть користувачі в соцмережі Facebook, викладаючи відповідні фото- та відеодокази.

"Чигирин-Черкаси, це жах!!! Скільки цей бідний народ вже може терпіти?!" - пише користувач Євген Коваленко.

Також сумно виглядає і траса до Запоріжжя через Полтаву.

"Зима з'їла повністю деякі дороги, ямкова реконструкція вже теж не помітна! Кожен раз засмучує Полтава і область. НЕ депресивний регіон, а такий жах в місті. Снігові шляхи посеред дороги. Водії-полтавці, як ви це можете терпіти? Харківська область ... жах! Дорога Харків-Дніпро - ще більший жах! Від Дніпра в Запоріжжі - 70 км. Відремонтовано повністю лише 23 км. Подекуди вже і на новому покритті (клали тільки восени) глибокі ями", - також обурюється Наталя Непряхіна.

Найбільше її обурює той факт, що незважаючи на те, що "гроші ж є", якість ремонту залишає бажати кращого.

"Тільки митниця в рамках дорожнього експерименту в 2017 році перерахувала 12,3 млрд. грн. Це додатково, поза дорожнього фонду. Але де це все? Свято не свято, коли ям багато!" - іронізує вона.

У мережі також не втрималися, щоб не "відсипати" коментарів з приводу побаченого.

"Яка влада - такі й дороги!", "Друзі не хочу навіть про це писати! Скільки можна! Доріг немає, медицини немає, спорту немає, нічого немає!!! Народ втомився від цього! Скільки можна красти і думати тільки про себе???", "А минулорічний ремонт траси Дніпро-Запоріжжя - міжрегіональне будівництво якщо не десятиліття, то п'ятирічки точно. А потім дивуються, чому у Президента такий рейтинг в області", - пишуть вони.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі активно обговорювали відео, на якому зафіксовано жахливий стан однієї з доріг на Західній Україні.