RU  UA  EN

Середа, 17 квітня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 квітня

Всі новини

Харкнув йому в морду: українець розповів нові деталі інциденту з пропагандистом Кремля в Італії

Український десантник Валерій Ананьєв більш детально розповів про те, як зустрів в італійському місті Верона скандального російського пропагандиста, ведучого програми "Час покаже" Артема Шейнина.

Відеозаписи з розповіддю українець опублікував на своїй сторінці в Facebook.

"Я йшов по Вероні, гуляв, і дивлюся - морда знайома. Дуже неприємна. Ця морда разом зі своєю дружиною зайшла в аптеку і встала в чергу. Я зайшов в аптеку і встав ззаду них. Вони розмовляли один з одним. Я дуже не хотів почути російську мову. Я зрозумів, що це вони, і я зрозумів, що піти не можу", - розповів він.

Українець підійшов до Шейніна і запитав, чи не є він російським журналістом. На ствердну відповідь Ананьєв сказав: "С*ка, були б ми в іншому місці, я б тобі, падлі, очі видавив".

"Я вже не пам'ятаю, як тривала розмова. Пам'ятаю, що схопив його за плече, чи то штовхнув. Не знав, як стриматися. Я йому в морду просто харкнув і після цього почав з ним розмовляти", - підкреслив український доброволець.

"Він мене запам'ятав. Мені вдалося вивести його на емоції. Я не кричав, говорив спокійно. А воно, падло, почало кричати. Я дуже сподіваюся, що він мене запам'ятає. І я молю Бога, щоб мені випала можливість зустрітися з цим г*вном в місці, де не буде людей", - додав Ананьєв.

На другому відео український десантник розповів, що російський пропагандист, витершись після плювка, почав розповідати про свою участь у війні в Афганістані.

Як повідомляв "Апостроф", в ефірі російського "Першого каналу" Артем Шейнін накинквся на американського журналіста.