RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

Всі новини

Під Херсоном місцеві жителі побилися з військовими: подробиці події

У селищі Нова Збур'ївка Херсонської області сталася бійка між місцевими жителями і військовими.

Про це повідомляє прес-центр командування ВМС ЗСУ.

"Так, декілька цивільних осіб побили військовослужбовця, що спровокувало бійку. Після чого перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння цивільні особи, приїхали на автомобілі марки "BMW" до військового об'єкту, де висловлювались на адресу військових нецензурною лайкою та поводили себе агресивно. У зв'язку із несанкціонованим перетином охоронного периметру, відповідно до службових інструкцій вони були затримані та передані викликаному наряду Національної поліції України", - заявляють в командуванні, додаючи, що всі військові були тверезими.

Також повідомляється, що інформація про тілесні ушкодження цивільних осіб і військових зафіксована і передана правоохоронцям.

Тим часом у відділі комунікації поліції Херсонської області повідомлялося, що в поліцію звернулася мешканка Херсона із заявою про побиття її 20-річного сина біля одного з розважальних закладів в селі Нова Збур'ївка.

"За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.121 Кримінального кодексу України "Умисне тяжке тілесне ушкодження". Поліцейські попередньо встановили, що за вказаною адресою сталася бійка, в результаті якої невідомі в камуфляжній формі завдали потерпілому ушкодження", - йдеться в повідомленні поліції.

Як повідомляв "Апостроф", в Харкові студенти військового вишу побили іноземця.