RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

Українські військові взяли в полон бойовика ЛНР при спробі пробратися в тил сил АТО: опубліковано відео

У Луганській області українські військовослужбовці затримали одного з представників незаконних збройних формувань, який намагався проникнути на підконтрольну Україні територію.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

"Після не прицільного обстрілу ворогом наших позицій бойовик намагався пройти вглиб між спостережними постами. Завдяки професійним та грамотним діям українських захисників його було взято в полон. При ньому виявлено зброю АК-74Н та військовий квиток на ім’я Солоіда Ігора Вікторовича, виданий російською окупаційною адміністрацією", - йдеться в повідомленні.

Сам представник незаконних збройних формувань заявив, що родом він з Горлівки. Він стверджує, що спеціально робиться так, щоб все виробництво не запускалося і люди від безробіття були змушені йти в ряди бойовиків. Також чоловік сказав, що сам не бачив представників регулярної армії РФ, але знає, що всі інструктори, які стоять над сепаратистами, були з Росії.

Як повідомляв "Апостроф", українська сторона СЦКК заявляє, що бойовики під час офіційно встановленого перемир'я зосереджують військову техніку і озброєння.