RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

У Дніпрі сталася смертельна ДТП з гонитвою і стріляниною: опубліковані фото і відео

У вівторок, 13 березня, в Дніпрі сталася ДТП з гонитвою, в результаті якої загинув чоловік.

Про це повідомляє "Інформатор".

"На Лівому березі Дніпра була погоня патрульних за автомобілем Audi. Попередньо, в ньому перебували грабіжники. За інформацією свідків, коли Audi їхав на швидкості по вулиці Калиновій в сторону Березинки, то скоїв ДТП з Daewoo Lanos. Той, в свою чергу, зачепив маршрутку і в'їхав в Mitsubishi. Останній стояв біля автомийки та через зіткнення в'їхав в гараж", - сказано в повідомленні.

Уточнюється, що загинув чоловік, який перебував у Daewoo Lanos. Щоб витягти його, використовували лом.

"Двоє з цього авто випали з салону при зіткненні. Машину грабіжників у результаті аварії відкинуло на зустрічну смугу. Після цього зловмисники залишили авто і почали тікати. Поліцейські, які їх переслідували, застосували зброю", - уточнює видання.

У даний час двоє ймовірних злочинців затримано. Ще одного розшукують, співробітники правоохоронних органів прочісують найближчі околиці. Місце події огороджено. У результаті аварії утворилася пробка, працює регулювальник.

Фото: dp.informator.ua

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Києві водій, якого підозрюють у скоєнні ДТП, втікаючи від співробітників поліції, проламав шлагбаум на в'їзді на територію Департаменту патрульної поліції.