RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

У Росії заговорили про "український слід" в отруєнні екс-розвідника ГРУ Скрипаля: в мережі сміються

Користувачі інтернету бурхливо відреагували на новину про те, що екс-глава ФСБ, член комітету Держдуми РФ з безпеки Микола Ковальов вважає, що в отруєнні колишнього офіцера ГРУ Сергія Скрипаля та його дочки Юлії може бути "український слід".

Про це пишуть у соціальних мережах.

Так, за словами Ковальова, газ "Новачок" міг зберігатися на території будь-якої колишньої республіки СРСР, включаючи Україну.

"З урахуванням того, що зберігалося це все на території республік колишнього Радянського Союзу, то тут, вибачте, не виключений і український слід", - заявив він.

"Ярош знову втратив візитку?", "Чото ржу з ранку", "Чекаємо появи" іспанського д̶ис̶п̶е̶т̶ч̶е̶р̶а̶ "свідка", - пишуть в інтернеті.

Як повідомляв "Апостроф", раніше прем'єр-міністр Великобританії Тереза Мей заявила, що відповідальність за отруєння колишнього офіцера ГРУ Сергія Скрипаля та його дочки, дуже ймовірно, несе Росія.

Крім того, міністр закордонних справ Великобританії Борис Джонсон зажадав від посла Росії протягом доби дати відповідь про те, як нервово-паралітична речовина, використана при замаху на колишнього офіцера ГРУ Сергія Скрипаля, потрапила до Великобританії.