RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

Всі новини

Кров била фонтаном: з'явилися моторошні подробиці вбивства школярем сусідів під Дніпром

Школяр, який розправився над сім'єю з трьох осіб у Павлограді Дніпропетровської області, до цього погрожував ножем знайомим і залякав округу.

Про це повідомляє "КП в Україні".

Відзначається, що трагедія розігралася пізно вночі 10 березня.

"Молода сім'я Семена і Вікторії Бондаренко укладалася спати, 4-річний Саша вже сопів у ліжку, коли в двері несподівано постукали. На порозі стояв 17-річний Валентин, сусід. Нічого не підозрюючи, Семен відступив, запрошуючи увійти, і в той же момент підліток вихопив ніж і кинувся на главу сімейства. Той у спробі уберегти дружину і сина виштовхав нападника у двір, встигнувши крикнути Віці, щоб вона закрила двері", - йдеться в матеріалі.

Так, озвірілий підліток покремсав господаря до смерті. Потім, кинувши жертву у дворі, розбив вікно і заліз у будинок, щоб розправитися з жінкою і малюком. Господиня будинку Вікторія, якій через кілька тижнів народжувати другу дитину, намагалася затримати хлопця, але від удару ножем у шию втратила свідомість.

"Поліція виявила мертвого Семена з великою кількістю колото-різаних ран у дворі будинку, а в будинку в ліжку - убитого чотирирічного Сашка. Йому розпороли живіт. Вікторія три доби лежала в реанімації. Вона не змогла попрощатися з найдорожчими їй людьми. Зараз її головна задача - врятувати дитину в утробі", - пише видання.

Уточнюється, що зловмисник раніше просто "лякав" людей, один раз штрикнув ножем цигана, але йому все зійшло з рук.

"Сусіди на вулиці подейкують (правда, потім швидко відхрещуються від своїх слів), мовляв, 17-річний Валентин Земцов вбив не просто сусіда, а зведеного брата і племінника. Нібито з загиблим Семеном Бондаренком у нього спільний батько - Геннадій Земцов. Інші сусіди кажуть: "Ні, не зведені вони брати, а далекі родичі", - дізналися журналісти.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Одеській області внаслідок конфлікту між двома компаніями загинув військовий.