RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Скандал з побиттям дитини з ДЦП в Харкові: мати дівчинки розповіла нові подробиці

Няня, яка в Харкові била дитину з діагнозом дитячий церебральний параліч, пояснила свій жорстокий учинок поганим самопочуттям.

Про це повідомляє NewsRoom з посиланням на маму Валерії Ларису Сандеві.

Няню для своєї дочки Сандеві знайшла на спеціалізованому сайті. Перші півроку у неї не було претензій до жінки, яка доглядала за дівчиною.

"Я більше скажу: ця людина мені стала практично рідною за цей час. В жовтні я вперше помітила садна у дочки, але няня дала переконливі пояснення, тому я не надала цьому особливого значення", - говорить Сандеві.

Через пару місяців виявилося, що у няні проблеми зі здоров'ям. Сандеві порадила їй хороших медиків, які змогли б зробити операцію дешевше, але та відмовилася. Після цього мама Валерії вирішила включити камеру відеоспостереження, яка не працювала на час ремонту в квартирі. Вже на наступний день Сандеві побачила, що її доньку б'ють.

"Я відразу зрозуміла, звідки у дочки синці, садна, головний біль, відколотий зуб, чому вона стала мочитися уві сні і боятися людей, в тому числі - мене. За чотири години вона вдарила дитину 15 разів. Няня пояснила, що через проблем зі здоров'ям у неї погіршився настрій. Навіть мене звинуватила: мовляв, я підняла їй зарплату, відірвавши ці гроші від серця, і тепер вона хворіє через їх поганої енергетики. Коли все спливло, няня сказала: "я розуміла, що Валерія ні в чому не винна, але не могла стриматися ", - розповіла Сандеві.

Няню, яка била дитину, вже звільнили. Однак мати постраждалої дівчинки збирається довести справу до суду. При цьому максимальне покарання для няньки по ст. 125 передбачає виправні роботи на один рік.

Як повідомляв "Апостроф", під Одесою розгорівся скандал через побиття дітей педагогом.