RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Голосував за шістьох: з'явилося відео, як ще одного нардепа в Раді зловили на кнопкодавстві

В інтернеті оприлюднили відео, на якому зафіксовано, як народний депутат Антон Яценко проголосував за шістьох колег у Верховній Раді України.

Відповідний ролик розміщений на сторінці громадянського руху "Чесно" в Facebook.

Відзначається, що інцидент стався 20 березня під час голосування за повернення до розгляду проекту Закону про внесення зміни до розділу VI "Прикінцеві та перехідні положення" Бюджетного кодексу України (щодо середньострокового бюджетного планування) (№8099).

"У кнопкодава-рецидивіста з партії "Відродження" Антона Яценко з'явилися "вболівальники" у Верховній Раді. Сьогодні під час голосування Яценко за шістьох йому в сесійній залі кричали "Антоне! Антоне! Давай, Антоне! "Депутати з інших фракцій, зокрема з "Народного фронту", в цей час бачили порушення, але просто сиділи і сміялися", - йдеться в пості.

Як повідомляв "Апостроф", у грудні минулого року ряд депутатів зловили на кнопкодавстві при голосуванні за зміни до Бюджетного кодексу.

Крім того, 9 листопада 2017 року депутати Ради встановили новий рекорд по кнопкодавству: було зафіксовано 40 випадків несумлінного голосування народними депутатами.