RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Відомого "злодія в законі" вдруге за півроку видворили з України: опубліковано фото і відео

Співробітники правоохоронних органів у Києві вдруге за півроку затримали і видворили з України "злодія в законі" на прізвисько "Професор".

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції в Києві на своїй сторінці в Facebook.

"Злодія в законі" у вересні минулого року примусово видворили за межі України із забороною в'їзду на три роки. Незабаром зловмисник незаконно повернувся в столицю, де більше уваги планував "приділити" автомобільним злодіям", - сказано в повідомленні.

За словами начальника ГУ Нацполіції в Києві Андрія Крищенка, під час перебування на території України "злодій у законі" організовував так звані сходки для перерозподілу сфер впливу в кримінальному світі.

"При цьому "Професора" найбільше цікавили групи викрадачів автомобілів і особи, які займалися крадіжками з транспортних засобів на території Києва та Кропивницького. Також він приділяв увагу залученню до незаконної діяльності молоді", - сказав він.

Уточнюється, що "Професора" вдруге супроводили до літака, яким він вирушив у Стамбул. У даний час вирішується питання про заборону його в'їзду на територію України терміном на три роки.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Житомирській області правоохоронці затримали кримінального авторитета, відомого під кличкою "Полік", який пізніше був висланий з країни.