RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

Жорстоке вбивство екс-депутата в Запоріжжі: з'явилися нові деталі трагедії

Про вбивство колишнього депутата Генічеської райради, вчителя фізкультури Щасливцевської школи Костянтина Гурулева дізналися після того, як зателефонувавши на його телефон, почули голос зовсім незнайомого хлопця, який сказав, що купив той телефон в кіоску на ринку в Запоріжжі.

Про це повідомляє Обозреватель.

"Костя був чудовим учителем фізкультури. Його дуже любили діти, батьки. На батьківських зборах у мене постійно запитували: "А у вас немає ще одного Костянтина Олександровича?" Дуже справедливий, чарівний, завжди зі своєю точкою зору, яку не соромився висловлювати", - цитує видання директора школи, в якій працював загиблий.

За словами колег, на березневі свята Гурулев збирався відправитися до Туреччини підкорювати гори - останнім часом дуже захопився гірським туризмом. Полетіти в Туреччину із Запоріжжя він повинен був 7 березня.

"В останній раз ми бачили Костю 6-го числа, коли він їхав з Щасливцево в Запоріжжя. Звідти він повідомив, що літак не вилітає через погану погоду. У підсумку вони провели в готелі біля аеропорту добу або дві, а потім подзвонив і сказав братові, що буде їхати додому. Це був останній дзвінок Кісті", - додає директор.

Після цього зв'язок з хлопцем обірвалася, але всі, хто знав Гурулева, подумали, що він вилетів до Туреччини, але коли він не вийшов на роботу, все, природно, занепокоїлися.

"Він попереджав, що може затриматися і не вийти на роботу в понеділок. Але у вівторок, середу, четвер Костя теж не з'явився. Наші хлопці йому час від часу дзвонили, але зв'язку все не було. У п'ятницю наша вчителька знову зателефонувала йому на телефон. Трубку взяв хлопець, який сказав: "Я не Костя, я Кирило. Купив цей телефон в кіоску на ринку в Запоріжжі", - каже співрозмовниця видання.

Незабаром всі дізналися, що хлопець перебуває не в Туреччині, а в морзі Запоріжжя.

"Костя був весь побитий: руки і обличчя в синяках, один палець розрубаний, нігті просто обдерті. Ніяких речей при ньому не виявили. Хоча гроші у нього, звичайно ж, були. Усе село в шоці, тому що таких позитивних хлопців більше не буває", - уклали в школі.

У поліції розповіли, що Костянтин Гурулев дійсно став жертвою пограбування. Ведеться слідство.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Сєвєродонецьку вбили депутата місцевої міської ради, главу депутатської фракції БПП "Солідарність" Сергія Самарського.