RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Відмовилася йти на вибори: з'явилося відео з жінкою, яку вигнали з лікарні в Криму через Путіна

В інтернеті оприлюднили відео з літньою жінкою, яку вигнали з лікарні в селищі Совєтське (окупований Російською Федерацією Крим) через те, що вона відмовилася йти на вибори президента Росії.

Відповідний ролик на своїй сторінці в Facebook розмістив Rustem Mennanov.

"Після виборів паскудство триває", - зазначив він.

Так, за словами жінки, 16 березня вона потрапила до районної лікарні зі скаргами на сильні болі в нирках. У день так званих виборів 18 березня до неї підійшов завідувач хірургічним відділенням Василь Дорошенко і запитав, чи буде вона йти голосувати. Коли жінка відповіла, що не піде, лікар попросив назвати причину небажання голосувати.

"Я йому сказала: "Василю Лазаровиче, я вас ціную як лікаря і поважаю як людину, але через себе я переступити не можу. Вибачте, будь ласка, я не піду". Він мені відповів: "У такому випадку, і я через себе переступати не буду", - заявила жінка.

Вона додала, що 19 березня у неї взяли кров на аналіз на виписку. Виписали її через те, що вона не була на виборах. У лікарні жінка пробула всього три дні.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Москві пройшов мітинг незгодних з перемогою на президентських виборах у РФ Володимира Путіна.