RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

У мережу потрапило відео з першою смертельною аварією з машиною Uber на автопілоті

Поліція опублікувала кадри з самокерованого автомобіля Uber, зроблені в той момент коли він на смерть збив велосипедистку.

Відеозапис викладено на Twitter сторінці поліції міста Темпе, США, де і стався інцидент.

На ньому можна побачити ракурси зовні і зсередини салону машини незадовго до зіткнення.

"Відділ поліції Темпе по автотранспортним злочинам активно розслідує деталі інциденту, що трапився 18 березня. Ми надамо оновлену інформацію про розслідування, як тільки вона буде доступна", - йдеться в коментарі, що супроводжує відео.

Судячи з запису, водій машини Рафаела Васкез (Rafaela Vasquez) відволіклася від дороги незадовго до зіткнення. Однак не ясно, чи змогла б вона зреагувати, оскільки велосипедистка йшла в темряві і з'явилася в полі зору лише перед самим ДТП. За словами самої Васкез, "це було як спалах": перед машиною з'явилася людина, а першим попередженням про зіткнення був звук самого зіткнення.

Вважається, що даний інцидент став першим дорожньо-транспортною пригодою за участю безпілотника Uber зі смертельними наслідками.

У зв'язку з подією Uber призупинив випробування безпілотних авто.

Нагадаємо, що раніше генеральний директор сервісу замовлення таксі Uber Дара Хосровшахі назвав терміни появи на вулицях міст літаючих таксі.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: СуспільствоПодії
Теги: ДТП, Uber