RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Ні квартири, ні ордена: журналіст розбурхав мережу розповіддю про життя льотчика Волошина

Виконуючий обов'язки керівника Миколаївського аеропорту Владислав Волошин, який у 2014 був військовим льотчиком і завдав удару по силам терористів під Іловайськом, був збитий і уникнув потрапляння в полон, не отримав від держави ні нагород, ні квартири.

Про це розповіли товариші по службі Волошина, передає український журналіст Юрій Бутусов.

За їх словами, Волошин залишив лави української армії через те, що йому не давали удосконалюватися і отримувати необхідний наліт для підвищення в класі.

"Але в сучасній війні потрібен характер і багаторічна підготовка, такі як були у Влада. А йому не дали можливості стати пілотом 1-го класу, палива не знайшлося", - цитує льотчиків журналіст.

Незважаючи на успішний удар по силам противника на Донбасі, увага держави обійшла стороною Волошина.

"Квартиру його родина не отримала, орден або пістолет за Іловайськ він теж не отримав. Виходить, краще б в полон потрапив, тоді увага була. Влад ніколи не мовчав, був незручним, тому і пішли його з армії. Для нього це було дуже боляче, він був створений для військової життя", - наводить слова військових Бутусов.

Як повідомляв "Апостроф", виконуючого обов'язки керівника Миколаївського аеропорту Владислава Волошина могли довести до самогубства.