RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

Під Києвом бандити скоїли зухвале пограбування і захопили в заручники жінку похилого віку: опубліковано фото

У Київській області банда злочинців пограбувала магазин, а після, під час спроби сховатися від поліції, захопили в заручники жінку похилого віку.

Про це повідомляє Головне управління Нацполіції в Київській області.

"У с. Великополовецьке, що на Сквирщині, в одному з магазинів група невідомих чоловіків напала на продавця. Побили, зв'язали йому руки, ноги і викрали 14 000 гривень. Після чого зникли на автомобілі в невідомому напрямку", - сказано в повідомленні.

Поліцейським вдалося встановити автомобіль злочинців. В ході погоні двоє бандитів забігли в під'їзд багатоповерхового будинку потрапили в одну з квартир, коли з неї виходили діти. Вони взяли в заручники дітей і їх 75-річну бабусю, проте жінка вмовила відпустити онуків.

Правоохоронцям вдалося звільнити пенсіонерку, знешкодити злочинців, а через деякий час затримати і інших членів банди.

"Зловмисниками виявилися жителі Білоцерківського і Києво-Святошинського районів, 53, 38, 37-річного віку і молодшому учаснику злочинної групи 23 роки. Всі раніше судимі за скоєння тяжких майнових злочинів", - повідомили в поліції.

Відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України, ст. 147 (захоплення заручників) та ст. 162 (порушення недоторканності житла) Кримінального кодексу України. Також вирішується питання про оголошення чоловікам підозри і обрання їм запобіжного заходу.

Як повідомляв "Апостроф", в Києві чоловіка жорстоко побили і пограбували прямо біля опорного пункту поліції.