RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Смертельна пожежа ТЦ в Кемерово: останні подробиці і нові відео

За останніми даними, в результаті пожежі в ТЦ "Зимова вишня" російського міста Кемерово постраждало близько 20 осіб, надходить суперечлива інформація про загиблих. Будівля центру продовжує горіти.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Площа загоряння становить вже понад 500 квадратних метрів, горять три поверхи. Пожежі присвоєно другий, підвищений рівень складності.

Також повідомляється, що весь центр міста в диму, людям важко дихати.

Місцеві ЗМІ з посиланням на джерело в Міністерстві охорони здоров'я області повідомляють про 6 загиблих в результаті пожежі. За оновленою інформацією, тіла 4 дітей були знайдені не в кінотеатрі, як повідомлялося раніше, а в дитячій кімнаті торгового центру.

У той же час, згідно з даними від російського Центру медицини катастроф, загиблих під час пожежі в кінотеатрі в Кемерово немає. На даний момент відомо тільки про 12 постраждалих. У МНС визнають, що могли поквапитися з висновками і прийняти дітей, які втратили свідомість, за загиблих

За словами очевидців, пожежна сигналізація не спрацювала, людей з кінотеатру, де ймовірно перебувало джерело загоряння, виводили контролери.

Інформація продовжує надходити.

Нагадаємо, раніше, 20 березня, масштабна пожежа в торговому центрі сталася в Україні, в Закарпатській області.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: СуспільствоПодії
Теги: