RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Стало відомо про затримання п'яним за кермом відомого українського поліцейського: опубліковано фото та відео

У Києві після погоні затримали колишнього начальника патрульної поліції Харкова Євгена Мельника, який був п'яним за кермом, а після зупинки автомобіля намагався втекти.

Про це інформує в Facebook "Київ оперативний". Пізніше цю інформацію "Апострофу" підтвердили в поліції.

Автор переконує, що спочатку автомобіль Mitsubishi проїхав на червоний сигнал світлофора біля столичного ТРЦ "Lavina", після цього за ним почалося переслідування поліції. Патрульні наздогнали і змогли зупинити машину Мельника на вулиці Рубежівській.

"Відразу після зупинки автомобіля водій намагався втекти. Коли його затримали, то пан здійснював опір, не виконував законні вимоги поліцейського, а потім взагалі вдарив його в обличчя", - розповідає про ще одне порушення автор публікації.

Згідно з інформацією, у Мельника виявлені ознаки алкогольного сп'яніння, однак проходити тест на місці він відмовився і поїхав до лікаря-нарколога. При цьому він стверджує, що не керував автомобілем, а сидів на задньому сидінні.

Як повідомляв "Апостроф", Мельник очолив патрульну поліцію Харкова у вересні 2015 року, проте вже в листопаді того ж року його звільнили та перевели до Києва. Таким чином він працював у Харкові трохи більше двох місяців.