RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

У Миколаєві п'яна мати викинула дитину з моста в річку: опубліковано фото з місця страшної НП

У центрі Миколаєва п'яна жінка викинула з моста в річку власну дитину, зараз немовля перебуває в лікарні.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє "Київ Оперативний".

"Рятували дев'ятимісячне немовля з крижаної води і патрульні, і медики, і громадяни, і співробітники ДСНС (Державна служба з надзвичайних ситуацій, - ред.). Горе-матір поліцейські затримали і доставили у відділок", - сказано в повідомленні.

Уточнюється, що інцидент стався в понеділок, 26 березня, близько 21:00. Так, очевидці почули, як жінка несамовито кричить, що кинула в річку з моста свою дитину. Екіпаж патрульних прибув на місце НП за лічені хвилини. Дитина не встигла потонути, її врятував зимовий комбінезон, але плином води її віднесло від місця падіння.

"Побачив дитину лейтенант поліції Андрій Білоус. Патрульний, не зволікаючи, покликав на допомогу громадян, які були на човновій станції. Вони швидко спустили човен на воду, допливли до дитини, витягли з крижаної води і передали поліцейському, який кинувся в річку, щоб швидше загорнути маленького в свою службову куртку. У цей час якраз нагодилися лікарі швидкої", - йдеться в повідомленні.

Уточнюється, що в даний час медики борються за життя немовляти.

За словами родичів зловмисниці, встановлено, що раніше жінка неодноразово висловлювала наміри викинути свою дитину або з вікна багатоповерхівки, або ж з моста. Посварившись зі своїм чоловіком і будучи в нетверезому стані, горе-мати реалізувала свої наміри.

Її дії слідчі кваліфікують як замах на вбивство малолітнього (ч. 2 ст. 15, п. 2 ч. 2 ст. 115 КК України). 40-річній зловмисниці загрожує покарання аж до довічного ув'язнення.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в селі Дротинці Закарпатській області недбайлива мати довела до смерті сина.