RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Скандальна росіянка прогнулася перед Путіним, цинічно коментуючи пожежу в Кемерово: відео

Член російської Ради Федерації Олена Мізуліна, реагуючи на трагічну пожежу в кемеровському ТЦ "Зимова вишня", висловила співчуття і підтримку президенту РФ Володимиру Путіну.

Про це вона сказала під час пропагандистської програми російського ТБ "Вечір з Володимиром Соловйовим".

"Я б хотіла висловити слова співчуття і підтримки нашого лідера Володимира Володимировича Путіна... Для нього це удар в спину, це страшне потрясіння!", - заявила Мізуліна, оцінюючи шкоду президента від загибелі 64 людей, серед яких було багато дітей і в якій деякі жителі Кемерово втратили цілі сім'ї.

"Те, що він робить сьогодні для Росії - неймовірні речі, захищаючи на зовнішній арені Росію, всередині проводячи реформи неймовірної сили. І раптом так бездарно, за його спиною!", - продовжувала вихваляти Путіна і побічно коментувати трагедію російський політик.

"Так бездарно витрачаються життя наших людей і особливо дітей", - з сумом зазначила Мізуліна.

В кінці Мізуліна назвала Путіна "духовним воїном" і закликала росіян, жителів Кемерово, в тому числі, мабуть, і тих, хто втратив в пожежі сім'ї, "довести що вони члени однієї команди" і не піддаватися на провокації, чутки і "всяку гидоту".

Олена Мізуліна відома своїми численними висловами і ініціативами, спрямованими переважно на боротьбу з геями, абортами, усиновленням іноземцями російських сиріт і забороною "неугодних" сайтів.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" повідомляв, що 27 березня, в Москві пройшла багатолюдна акція пам'яті жертв пожежі в ТЦ "Зимова вишня" в Кемерово, на якій люди скандували "Путіна у відставку".