RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

У Миколаєві влаштували масові протести: стала відома причина

У четвер, 29 березня, біля будівлі Миколаївської обласної ради проводиться мітинг, за словами очевидців, присутні вимагають відставки голови облдержадміністрації Олексія Савченко.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

У самій будівлі проходить сесія облради. Її охороняють силовики. За оцінками, на вулиці знаходяться близько 400 представників правоохоронних органів.

Також повідомляється, що близько 50 активістів "Національного корпусу", "Свободи" і "Руху Нових сил" прорвалися на сесію і вимагають винести на голосування питання про тимчасове відсторонення голови Миколаївської ОДА Олексія Савченко від виконання обов'язків на час ведення слідства про самогубство легендарного українського льотчика Владислава Волошина.

Волошин, який останнім часом керував КП "Миколаївський міжнародний аеропорт", наклав на себе руки 18 березня. Точні причини самогубства невідомі, в якості однієї з версій поліція розслідує його можливий зв'язок з професійною діяльністю Волошина на посаді керівника аеропорту, зокрема, з проведеним тендером на його ремонт.

Нагадаємо, раніше в зв'язку з самогубством Владислава Волошина, поліція порушила кримінальну справу за статтею 120 "Доведення до самогубства".