RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

Всі новини

Бойовики ДНР закатували до смерті 18-річного хлопця: опубліковано фото і шокуючі деталі

В окупованій Макіївці (Донецька область) бойовики так званої ДНР закатували до смерті 18-річного Влада Гіневіча.

Про це в своєму блозі повідомляє журналіст Денис Казанський.

За його словами, хлопця доставили до відділу "поліції ДНР" нібито за прогули в ПТУ, щоб провести "профілактичну роботу". Інформація про смерть Гіневіча з'явилася в соціальних мережах, при цьому "влада ДНР" намагалася замовчати цей інцидент.

"Вчора Влада забрали в "міліцію". Забрали разом з мамою, відвезли на Бутовський поворот, біля паспортного столу. Його завели, а її залишили на вулиці. З її вуст вам доношу - вона чекала його годин 5-6, і він їй написав: "Мамо, принеси поїсти". Вона стукала, але її не впускали. Потім приїжджає швидка... Вона каже, що зрозуміла, що щось тут не гаразд. Потім через деякий час виходять і запитують: "Ви Гіневіч?". І сказали: "Ваш син помер..." - розповіли друзі загиблого в соцмережі.

Так, вони не вірять, що хлопець помер сам, і стверджують, що його били. Крім того, дівчина Гіневіча заявила, що була на його похоронах і бачила на тілі сліди тортур і побоїв. У "поліції" його душили пакетом, били по голові.

"Після того, як з подачі друзів і родичів скандальна історія пішла гуляти по соцмережах, у "МВС ДНР" випустили заяву з приводу того, що сталося. Хлопця нібито запросили на бесіду з приводу прогулів в ПТУ (!). Там, за словами поліцаїв, він зізнався, що вживає наркотики. А потім взяв і сам помер прямо у відділі ", - зазначив Казанський.

Він підкреслив, що все це звучить як божевілля.

"Звичайно, тільки останній дегенерат може повірити, що здоровий 18-річний хлопець, викликаний за прогули в поліцію, сам раптово помер там від набряку головного мозку", - підсумував журналіст.

Фото: deniskazansky.com.ua

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Єнакієвому Донецької області бойовики так званої ДНР згвалтували і вбили 14-річну дівчинку.